3 Comments
  • Dan
    august 9, 2009

    Placerea de a mânca la fel ca „acasa” este chiar mai mare când esti printre straini. Chiar daca nu ai invitati. Dar daca mai e si casa plina, piure de cartofi „maison”, uau!, „cum, nu-l faci din fulgi, ai rabdare sa-l faci asa?”. Si atunci este chiar de dorit sa nu-l freci prea bine, cocoloasele sunt garantia autenticului.

  • ddunia
    august 9, 2009

    @Dan
    Eu stiam k a face piure este o mancare destul de rapida si nu necesita rabdare! Chiar asa grabiti sunt vecinii nostri francezi?

  • Dan
    august 9, 2009

    Faimoasa gastronomie trantuzeasca este aia de la restaurante, iar cea internationala la altii de prin alte parti. Compatrioatele mele frantuzoaice sunt foarte comode si cât ar fi de usor, piureul trebuie SA-L FACI. Aici e problema lui, ca nu se face singur. Eu am pus acuma de-o fasole cu afumatura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
30 + 1 =