Placerea de a mânca la fel ca „acasa” este chiar mai mare când esti printre straini. Chiar daca nu ai invitati. Dar daca mai e si casa plina, piure de cartofi „maison”, uau!, „cum, nu-l faci din fulgi, ai rabdare sa-l faci asa?”. Si atunci este chiar de dorit sa nu-l freci prea bine, cocoloasele sunt garantia autenticului.
Faimoasa gastronomie trantuzeasca este aia de la restaurante, iar cea internationala la altii de prin alte parti. Compatrioatele mele frantuzoaice sunt foarte comode si cât ar fi de usor, piureul trebuie SA-L FACI. Aici e problema lui, ca nu se face singur. Eu am pus acuma de-o fasole cu afumatura.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok
august 9, 2009
Placerea de a mânca la fel ca „acasa” este chiar mai mare când esti printre straini. Chiar daca nu ai invitati. Dar daca mai e si casa plina, piure de cartofi „maison”, uau!, „cum, nu-l faci din fulgi, ai rabdare sa-l faci asa?”. Si atunci este chiar de dorit sa nu-l freci prea bine, cocoloasele sunt garantia autenticului.
august 9, 2009
@Dan
Eu stiam k a face piure este o mancare destul de rapida si nu necesita rabdare! Chiar asa grabiti sunt vecinii nostri francezi?
august 9, 2009
Faimoasa gastronomie trantuzeasca este aia de la restaurante, iar cea internationala la altii de prin alte parti. Compatrioatele mele frantuzoaice sunt foarte comode si cât ar fi de usor, piureul trebuie SA-L FACI. Aici e problema lui, ca nu se face singur. Eu am pus acuma de-o fasole cu afumatura.