Text pentru crai

De 13 sept., 2010 5 No tags 0

Gramatica este sexi.

O sa incerc in urmatoarele randuri sa aduc argumente si sa demonstrez adevarul incontestabil al afirmatiei. Gramatica limbii romane, cu regulile, normele si exceptiile ei aduna in contextul ei solzos nu doar experiente de vocabular si limba frumoasa, ci si acceptul sau refuzul unei persoane de sex opus in viata ta.
Tot gramatica mai poate fi inchipuita ca o fata frumoasa. Trasaturile unei frumuseti feminine, parul balai sau negru abanos, gratia unei maini, zambetul complice, piciorul strengar se pierd din cauza ordinalului. Mortii si organele utilizate ca sudalme de-o buza tremuranda de Cosanzeana naucesc, chiar extermina valoarea estetica a femeii.
Tot astfel, cal dau, dami numarul, frumoas-o, dale la o parte, asi pierde, sa gasit, prapadesc orice contractie, secretie sau impuls sexual.
Nu-mi pot inchipui un Dorian Grey sau un Casanova analfabet, asijderea cum o Audrey Hepburn sau o Maitreyi nu si-ar putea construi nemultumirile printr-un discurs pornografic.

Linie. Mai jos scriu:
Gramatica este sexi.

Acest text mi-as dori sa pice sub ochii crailor de pe facebook si duduilor platinate, bretonate si intotdeauna pe tocuri.

5 Comments
 • Costel
  septembrie 15, 2010

  Dar craii de pe facebook ce fel de pantofi au?

 • ddunia
  septembrie 16, 2010

  @Costel

  Nu stiu ce fel de pantofi au, dar multi au palarii, cravata si parul intins cu placa!

 • Ioan Gura de Maur aflat pe un plaur
  septembrie 18, 2010

  Din seria „Comentarii modelate”
  Cetateanul Doarian este si asa foarte complex si a-i complexificiza inca si ortografia numelui este inutil si daunator pentru tinerele generatii insetate de DEX si sex ale caror singure modele sunt elitele.
  Mai ales in contextul textului de mai sus, critic si neiertator.

 • ddunia
  septembrie 19, 2010

  @ Dan

  Am corectat, pacat ca observatia vine de la un crai ce stie a recita versuri din Minulescu, Eminescu etc!

 • Craii de curse vechi
  septembrie 21, 2010

  Da, pacat ca observatia vine…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
30 − 8 =