4 Comments
 • Dan
  martie 3, 2009

  Esti trista azi (de fapt ieri) Dunia. Cu patru din cele cinci propozitii de la început sunt de acord. Din decenta nu ti le-am spus. Iar tu nefacând parte dintre favoritii lui Henri al III-lea, ma bate gândul ca si a cincea este adevarata. Citindu-ti rândurile înteleg ca esti un fel de Dumnezeu foarte modest. E bine sa nu fii nici Dumnezeu, dar nici modest. Lasa-i pe ceilalti sa te descopere asa cum esti, dar pentru asta trebuie sa fii printre ei, la început cu trupul si chipul, nu se poate altfel. Si atunci n-ai sa mai fii nici modesta, pentru ca tu SCRII si vrei sa fii mâzgalitor în timp ce altii mâzgâlesc si sunt scriitori. Iar daca punerea pe hârtie a glasuirii tale înseamna doar o cântarire a obrazului cum spui parca tu si doua batai de gene, atunci da-i bataie de, vorba ceea, gene, de ce nu? Hai, ca acusi vine duminica si eu duminica, am, n-am treaba, la 12 trecute fix vorbesc un pic despre Liiceanu. Si-ai sa vezi atunci cata dreptate am.

 • Dan
  martie 3, 2009

  Ai schimbat un pic textul dupa prima afisare. Sa stii Dunia ca orice vis e de vanzare. Bine ca ai gasit cine sa ti-l cumpere. Am scris despre asta à propos de Andreea. Si iei pe visul asta bani in fiecare luna. Se cheama salariu. Unii nu-l au. E murdar geamul trenului? Ce te costa sa dai cu cotul pe el sa-l cureti? Nu-i murdar Dunia, sunt doar aburi… E prea cald înauntru si frig afara. Dar vine ea primavara…

 • ddunia
  martie 3, 2009

  @Dan
  Geamul nu era murdar, doar aburi… 🙂 Trenurile noastre nu sunt niciodata murdare, eu am am fost obraznica!!!
  Multumesc pentru Dumnezeul modest care par sa-l intrupez, la sfarsit, nu sunt nici una, nici alta…
  Sunt un calator al CFR-ului…:)

 • Dan
  martie 3, 2009

  Nu ai fost obraznica. Nu acum. Ai fost realista, stii ce si cine esti, trebuie sa fii realista cu tine dar sa-i obligi pe ceilalti sa (te) recunoasca si sa afli cum.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
11 − 5 =