Atelierul de literatura

De 20 iun., 2009 3 No tags 0

Miercuri, joi si vineri in Piata Unirii. Dialogul artelor – festival artistic stradal, compania D’arte, organizatori Mariana si Madalin Luca. Eu m-am ingrijit de atelierul de literatura, si nu am ales la intamplare acest verb: a ingriji. Mi-am facut temele pentru fiecare intalnire ca la scoala.
Miercuri, cenaclul Pavel Dan. Strangeri de mana, ocheade, lectura si discutii. Demoazele si crai au citit, unele versuri mirenesti mi-au adus in coltul gurii zambete deocheate. Melanjul marlaniei cu inteligenta abunda, se cimenteaza ca o regula ce nu permite opozitii.
Joi, bloggerii timisoreni. Cvasiscriitori, oarecum vedete, aproximativ aceleasi persoane pe care mi le-am inchipuit in spatele textelor frunzarite pe blog, dialogul a verificat pareri despre blogosfera valaha, cum o numeste Ciprian Valcan.
Vineri, cenaclul Ariergarda. Aparitia marlanului fruntas m-a bagat intr-un colt pentru cateva minute, din umbra observi, iar cu ochi mijiti si zambitori imi pregateam intrebarile. Cuminte, dragalasa, augusta prin floarea mare si rosie ce-mi impodobea parul, am trecut la chestionat.
Spre final am acordat si un interviu, primul din viata mea, sper sa fi avut un enunt coerent, astept sa ma vad pe sticla.
Miercuri, joi si vineri, trei zile de incercare pentru mine. Multumesc familiei Luca.
Jos, poze de la festival.

       

3 Comments
 • Livia Basista
  iunie 21, 2009

  vreau poza cu mine
  vai ce mandra mis
  pupici

 • Livia Basista
  iunie 21, 2009

  mi-s* 😛

 • compart
  iunie 28, 2009

  Familia Luca iti multumeste pentru implicarea ta 🙂 … pentru seriozitatea si creativitatea cu care ai pecetluit intalnirile scriitoricesti 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
27 + 19 =