6 Comments
 • vladimir b.
  august 24, 2012

  Exact aşa mi-l imaginam şi eu, din ce ai scris în postarea despre Schela Cladovei! Empatia nu are nevoie de prea multe cuvinte, dimpotrivă, aceastea adesea dăunează. Fură, de fapt din fiorul simţirii.
  Zi liniştite îţi doresc.

  • dunia
   august 24, 2012

   Vladimir, eu ma bucur ca am pus poza, altfel nu aflam ca pot, prin cuvinte, sa te pot determina sa ai asemenea imagini.
   Nu am o zi linistita acum, am o zi splendida, saru mana.

 • Vladimir B.
  august 24, 2012

  ei, totuși, imaginea postată e mai infirmă decît descrierea ta. Am dat zoom pe ea, și am văzut niște linii de locomotivă electrică – care sluțesc considerabil priveliștea). Nădăjduiesc, să fi fost și seara pe măsura zilei?

  • dunia
   august 25, 2012

   Da, este si calea ferata tot in malul Dunarii, dar priveste doar culorile de pe cer.
   Si seara a fost pe masura zilei. 🙂

  • noctambulul
   august 30, 2012

   Liniile electrice sunt dovada perfectiunii imperfecte ce ne inconjoara! Perfectiunea textului si imperfectiunea imaginii. Perfectiunea si diavolul stau in detalii! In facultate ni se spunea ca un plus al liniilor electrice aeriene il reprezinta „aspectul arhitectonic placut”. Nu pot spune ca nu ar fi asa, dar cand un stalp de inalta tensiune de pe un deal din departare sau dara unui avion cu reactie apar in filmele istorice imi aduc mereu aminte de acea afirmatie si ma fac sa ma indoiesc de acest „plus”. Fotografia fara fire prinde o alta lumina si deci o alta paleta coloristica, adica alte sentimente, alte emotii… deci un alt text asociat! Iar cum la cuvant si culoare merge asociat si un sunet, am ales Two Suns In The Sunset: https://www.youtube.com/watch?v=IZSDyIMO5II&feature=youtube_gdata_player

 • Mwb Romania
  august 26, 2012

  Offtopic!
  Buna ziua, am bucuria si placerea sa va anunt ca blogul dumneavoastra a fost premiat de catre MWB, in cadrul editiei Premiilor MWB, luna august 2012!
  Blogul dumneavoastra a fost recomandat de catre un autor MWB, pentru valoarea, pasiunea, imaginatia, creativitatea, originalitatea si talentul de care ati dat dovada prin scrierile publicate!
  Gasiti mai multe detalii pe urmatoarea pagina:
  http://www.mostwantedblog.org/2012/08/26/premiile-mwb-august-2012/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
20 − 4 =