DE CE E RĂU SĂ FII CURVĂ?

De 15 apr., 2024 0 No tags 0

Săptămâna are șapte zile. Luni, marți, miercuri, joi și vineri mergem la serviciu, la școală, la grădi, scriem. Eu scriu pentru a pune bani în pușculița lui Mateiu. Sâmbătă și duminică petrecem în familie. Litania asta se aude în fiecare dimineața în mașină în drum spre școală, litania și The Weekend.

Sâmbătă și duminică desfășurăm activități în oraș și pe lângă oraș. Duminică ne-am îndepărtat de oraș. S-au ciocnit lumile, lumea noastră cu lumea mare. Pe mine m-a izbit cuvântul curvă. Într-o dispoziție evident relaxată m-am întors și am întrebat: De ce este rău să fii curvă?

Azi m-am dus la dicționar și am căutat cuvântul.
1. Femeie care duce o viață desfrânată. Traducere, îi place și o bucură actul sexual. Aceeași întrebare. De ce este rău să fii curvă, dacă curvă înseamnă să te bucuri de actul sexual?
În prezent organele genitale și actul sexual încă provoacă disconfort și îngrețoșare. Actului sexual îi datorăm magia vieții, copiii, dar nu ni-l putem însuși ca pe ceva firesc.

2. Prostituată. Aici nu o să comentez. Să nu confundăm meseria cu plăcerea.

3. Femeie care întreține relații sexuale în afara unei căsătorii. Pfui! Urlă încornorații din cercul imaginat de Dante. Nu mă interesează emoția incontrolabilă. Există căsnicii în care partenerii nu mai întrețin relații sexuale. După un an de zile, după doi ani de zile de contact zero, ce valoare mai au jurămintele și de ce o femeie se numește curvă dacă își caută satisfacția în brațele altui bărbat?

4. Om cu două fețe, ipocrit, josnic. Aici avem de-a face cu o jignire adresată unei persoane indiferent de gen. Bărbatul e curvă dacă minte, înșală, trădează.

De ce e rău să fii curvă?
Ca femeie, îmi place și mă bucur să transpir așternuturi. Sexul deține forța să înfrumusețeze viața, să o intensifice, să o umple de magie. Doar să învățăm să-l practicăm corect și cu cine ne potrivim. Un partener nepotrivit transformă instant sexul în coșmar.

Nu e deloc rău să fii numită curva ca femeie. E al dracului de rău să fii idioată, incultă, ignorantă, nespălată, plictisitoare. Organele genitale și sexul n-ar trebui să ne insulte. Persoanele educate, fie femei, fie bărbați nu atacă în felul acesta o femeie. Mințile obtuze o fac.

În dormitor, în pat, în brațele partenerului fiți orice, faceți orice. Nu așteptați să tânjiți după orgasme de nici un fel. Îngrijiți-vă și mintea. Citiți! Iubiți-vă și citiți!

Foto: Lorena Dumitrașcu

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
20 × 13 =