CÂND INTRAȚI DATA VIITOARE ÎNTR-O LIBRĂRIE, LUAȚI O CARTE ȘI AȘEZAȚI-O PE PIEPT

De 17 ian., 2023 0 No tags 0

Rar se întâmplă să intru într-o librărie și să nu cumpăr o carte.

Se zice sau femeile spun că nu au niciodată suficienți pantofi. Fals! Femeile nu au niciodată suficiente cărți. Pentru un pas semeț, ușor, cu o atitudine încrezătoare și o privire seducătoare, femeile au nevoie de cărți. Cărțile le trimit pe drumul respectului de sine și al individualității.

Firește, vorbim aici despre femeile educate care se prețuiesc. De curând am făcut o descoperire. Femeile cheltuie și-și suspendă rațiunea la Peek & Cloppenburg, dar în librării studiază prețurile la cărți, apoi merg acasă și comandă de pe Elefant. Cărțile sunt scumpe.

Cumperi o haină. O poți. La un moment dat o dai, o donezi, o arunci. Cumperi o carte. O citești. Îți pocnește mintea ca dopul la șampanie. Aduni cunoaștere, iar cunoașterea rămâne cu tine. Nu am emis o critică la adresa femeilor. Am dat un exemplu de raționament. De ce primează haina? Haina primează pentru importanța statutului. Firma de pe piept îți etalează statutul. Ai Calvin Klein scris pe piept, ai un anumit respect al celorlalți. Să nu mai vorbim dacă ai pe piept scris Chanel! Și sânii o iau razna de la magnitudinea numelui. Exagerez și mă distrez, dar nu pot decât să glumesc pe acest subiect. Râd, dar deplâng librăriile.

Încercați data viitoare când mai intrați într-o librărie să luați o carte de pe raft și să o așezați la piept. Vorbesc cu cei care merg acasă apoi și comandă de pe Elefant. Țineți cartea. Probați-o. Pozați-vă cu ea. Nu vă stă bine? Încercați alta. Apoi alta. Una o să se potrivească! Mergeți cu ea la casă și susțineți piața de carte. Chanel a citit multe cărți, vă asigur.

Purtați o carte!

Foto: Simona Nutu

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
28 − 3 =