Noaptea unui crai

De 13 sept., 2012 14 No tags 0

E greu să încropesc o poveste scurtă, de blog, când ceea ce vreau să scriu adună observații, simțiri și luări aminte de pe parcursul a doi ani. O să mă străduiesc totuși pentru optimizarea propriului talent de scrieri scurte.
În viața mea de demoazelă am reușit să fiu prietenă, să fiu cea mai bună prietenă, să fiu loială, să fiu imperativă. Iar cea mai bună prietenă mă așteaptă azi la Dubova pentru a-mi da ocazia să-mi beau mâine ceaiul verde în malul Dunării.
Dar în aceeași viață de demoazelă am reușit să fiu prietenă și cu băieții, atât de prietenă, încât unii mi-au dezvăluit și tacticile lor de agățat fete.
Acum doi ani, la o terasă dintr-o piață a Timișoarei, stăteam cu capul lăsat într-o parte ascultând teoria unui crai.
Îmi explica că a seduce o fată nu se măsoară într-o noapte, ci în orele acelei nopți. Eu tocmai făcusem afirmația, că în ceea ce mă privește, nu se poate întâmpla să ajung în așternut în seara când ne-am cunoscut.
Atunci m-a privit craiul, adică s-a uitat la mine, a așteptat până mi-am ridicat ochii spre el și câteva secunde ne-am amestecat conștiințele. Apoi ușor și zâmbind m-a corectat. Nu o noapte, ci 12 ore.
Am abandonat subiectul, iar eu, din câte îmi amintesc cred că m-am și retras la casa mea.
În septembrie anul trecut, am plecat cu fetele în Creta. Pe plajă am cunoscut niște polonezi care stăteau la același hotel cu noi. Seara ne-am reîntâlnit la barul hotelului, apoi am ieșit la o terasă să vedem meciul, după meci ne-am plimbat pe o străduță gălăgioasă, strada cluburilor, am intrat, am dansat puțin, am mers apoi să mâncăm și am ajuns la hotel pe la patru dimineața.
A doua zi noi am plecat acasă, vacanța noastră se terminase.
Acasă, după ce am așezat amintirile, era ceva în mintea mea care nu putea să izbească în conștiință. S-a întâmplat într-o zi, amintindu-mi de crai, să fac din noaptea din Creta ore.
Nu o noapte, ci 12 ore.
Am zâmbit, craiul meu era pe cale să-mi demonstreze ceva în absență.
Ne-am reîntâlnit la o nuntă și am reluat aceeași discuție de acum doi ani. I-am mărturisit, că după doi ani îi dau pe jumătate dreptate. Se poate să ajungi în așternut în aceeași seară, la răsăritul zorilor.
Craiul m-a privit din nou.
La el acceptarea unei probabilități era exclusă, la el e concret, dar a zis că mă admiră pentru sentimentul meu de convingere.
I-am povestit despre polonezi. O noapte cu răsăritul singură în așternut, deci are doar 50% dreptate. Dar într-adevăr, am impresia că îi cunosc de mult pe acei băieți, că suntem oarecum prieteni, la unul chiar o să mergem la nuntă în Polonia.
Am înțeles secretul băieților și nu o să mă apuc să divulg chiar tot, dar craiul ăsta al meu a avut dreptate cu cele 12 ore, în 12 ore nu trebuie să stai în același loc, mișcarea este cea mai importantă, căci mișcarea îți construiește încrederea, îți edifică imaginea de băiat de treabă.
Polonezii sunt băieți de treabă, cred sincer asta și tot ce am sunt 12 ore.
Eu sunt exemplul teoriei craiului cu excepția așternutului, dar la mine a lipsit atracția, dar dacă exista atracție, dragele mele demoazele care mă citiți, să știți că și un comportament aparent curat intenționat este tot o tehnică de agățat.
Salvarea fetelor stă în lipsa crailor, căci eu am întâlnit puțini crai la viața mea, iar crai sunt aceia care iubesc conceptul de femeie și respecta individual femeile.

14 Comments
 • Domnul C
  septembrie 13, 2012

  Ca sa intelegi ceva din ea, din femeie, ea trebuie cucerita. Iar asta nu se face nicidecum intr-o noapte, decat daca acea femeie este foarte, dar foarte simpla. Caz pe care nu l-am intalnit. Pentru seductie e de ajuns si o clipa…

  • dunia
   septembrie 13, 2012

   Simplitatea nu este un defect, chiar deloc.
   Domnul C, bucuroasa de cele cateva randuri.

   • Domnul C
    septembrie 13, 2012

    Sa-nteleg ca n-ai prins nuanta cuvantului. Dezavantajul de a fi diplomat.

 • dunia
  septembrie 13, 2012

  Poți să înțelegi asta?
  Domnul C, dezamăgită de conținutul ultimului comentariu.

 • Calin
  septembrie 13, 2012

  Craiul este partenerul meu 😉

  • dunia
   septembrie 13, 2012

   Cum să înțeleg asta?

   • Bubi
    septembrie 25, 2012

    craiul e bulan, gay, pederast etc. ! eu asa inteleg !

 • Dan
  septembrie 13, 2012

  „Nu o noapte, ci 12 ore”. Il costa ceva sa vorbeasca?
  „Non multa, sed multum”.

  • dunia
   septembrie 18, 2012

   Te indoiesti de cele 12 ore? Mi-ar placea sa te ascult pe tine povestind de craiul care ai fost. Tu aveai versuri pentru demoazele.

 • Ring de dans
  septembrie 18, 2012

  Atractia este bazata pe chimia dintre doi oameni. Cand ea exista, nu mai conteaza numarul orelor, se poate intampla chiar instantaneu sa-ti gasesti perechea 🙂

  • dunia
   septembrie 18, 2012

   Atractie exista numai intre perechi?

 • dunia
  septembrie 25, 2012

  @Bubi

  Ai o intelegere deformata, nu asta e craiul.

  • Bubi
   septembrie 26, 2012

   nu neaparat deformata, ci in ton cu nota articolului.
   cum „epopeea noptii de 12 ore” musteste de fluturi, molii, polonezi si alte melanogastere, langa partener plutea in subtitutie nerostitul atribut „sexual”.
   la o analiza mai atenta si la rece, partenerul putea sa fie de afaceri, de sport s.a.
   trebuie sa recunoastem ca nea Calin s-a spulberat pe blog intr-o maniera extrem de vaga.
   cinste lui !

   • dunia
    septembrie 26, 2012

    Bubi, hai sa ne oprim aici, duci discutia pe alte note, iar la toleranta mea, e nefiresc ce comentezi tu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
10 + 25 =