Ore nebisericesti la River Deck

De 8 sept., 2011 5 No tags 0

In 30 august, obosita, indispusa, cu frustrari zdrenturoase vizibile in ochi si voce, am iesit in oras in urma unei invitatii primite de la familia Luca.
La River Deck s-au mutat plasticile de la intrare, in urma unui du-te vino frecvent, pentru Taraful de la Marsa si Nea Vasile.
Am jucat hora intre doua Cosmopolitan, iar intre sorbituri, Mariana Luca mi-a luat ochii in ochii ei. As traduce expresia asta grosiera prin adaugarea unui verb, m-a iubit. M-a iubit doua secunde si doar pentru o seara. Aventura de o noapte. Printre defulari, caci aventura asta seamana clar cu a-ti da drumul emotional, am glumit, am ras zgomotos si am lansat intr-un spatiu plin de decibeli o proaspata constatare si o matura acceptare.
Toti barbatii sunt putin misogini si putin gay. Un caracter puternic de femeie ia de la gay bijuteriile si de la misogin intimitatea dormitorului.
Intr-un ultim sfert de ora, am discutat putin si despre blog. Mariana Luca mi-a confirmat o evolutie a textelor mele. Marturisesc ca observatia ei a venit in cel mai bun moment, pe zi, mi-am intrebat cativa prieteni cum stau cu respectul de sine, al meu fiind dat peste cap.
Am dat si eu plasticile la o parte in jur de ora 12 jumate, caci doar Cenuseresele parasesc petrecerea la miezul noptii, restul fatucilor ne acceptam si fara rochii lungi si gene false, si pasim spre casa la ore nebisericesti.

5 Comments
 • melciu
  septembrie 9, 2011

  gay? ce era rau la termenul de metrosexual?

 • dunia
  septembrie 9, 2011

  @mihai

  Absolut nimic, dar gandul s-a formulat cu gay, ce pot sa fac acum?

 • Admin DeseneCopii.net
  septembrie 12, 2011

  Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

 • melciu
  septembrie 12, 2011

  cum ce sa faci? sa-ti pui cenusa in cap! 🙂
  daca ai gasiti reprezentanti ai „sexului tare” ce pun in valoare cu stil si naturalete accesoriile vestimentare, nu e foarte dragut sa consideri automat ca ar aprecia formele virile ale vreunui adam in detrimentul liniilor unduitoare si pline de farmec ale vreunei dudui urmasa evei (evident) cu sau fara mar.

 • dunia
  septembrie 13, 2011

  @mihai

  Ufff, nu arunca cu pietre in mine. Apreciez foarte mult reprezentantii sexului tare, cum zici tu, ce pun in valoare accesoriile vestimentare, imi amintesc ca ti-am observat si apreciat o cravata. 🙂
  Dar nu puteam scrie metrosexual, cand zic gay, ma refer la emotii si mai ales sentimente refulate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
9 − 5 =