Suflete chircite

De 20 nov., 2007 0 No tags 0

Ati probat plansul sezand ghemuit in poala? Palmele asuda, pleoapele se resimt ca un parjol, mintea receptioneaza umilinte neinchipuite pana atunci.
Asta intr-un moment de proasta organizare domestica, cu o seara inainte sarbatoream o viata, o fiinta venita pe pamant sa ne ajute cu plata chiriei, inflatia de suflete chircite darama societati insemnate.
Petrecerea a dat cu gloss pe fapturile nostre de mimoze, dar in acelasi timp de-o aparitie petulanta, incat intorcandu-ma acasa aveam strania senzatie ca muntii mergeau in acelasi timp cu mine in ritmul muzicii.
Exact seara urmatoare cautam un colt in care sa ma fac mica si sa ma smiorcai. Din luciul de diamant al serii anterioare, mai pastram doar un aspect de metaloid.
Martor al ambelor actiuni, dar si stari sufletesti a fost ploaia. La botez personifica o spalare a pacatelor pruncului festival, in cearta domestica, precipitatia atmosferica detinea un rol de adjuvant la productia de inutilitati pentru cofrajul de neputinte, injosiri si ferocitate.
Ras si plans, ceea ce se cheama viata mea este calcata in picioare!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
12 − 4 =