Ace în fustele babelor

carte 046Îmi iau până la urmă cămaşa de blugi. O să mă amuz de grimasele babelor. Aşa o să se ofenseze! Ce să facă şi ele?! Câte ace de siguranţă nu le-am prins în fuste în noaptea de Înviere la biserică. Mă întreb acum ce semnificaţie avea acel gest? La mintea de atunci conta mult să ne distrăm. Noaptea de Înviere, în şcoala generală, reprezenta o noapte de libertate. Părinţii ne permiteau să stăm la biserică cât voiam noi. Considerau că ne rugăm sau ascultăm slujba, dar noi mergeam să ne uităm după băieţi.

Prietena mea avea un drăguţ cu ochi albaştri. Şi mie îmi plăcea de el, dar nu aş fi recunoscut niciodată. El era mai mare şi nu s-ar fi uitat la mine. În plus, prietena mea m-a sfătuit să nu mă pun cu fetele mari. Nu am înţeles atunci. Am descoperit ce voia să-mi transmită când am devenit studentă. Sunt eu acum o fată mare. Sunt activă sexual. La asta se referea.

Când înfigeam ace în fustele babelor nici măcar în revistă nu văzusem un penis. La liceu am răsfoit o revistă unde era prezentat membrul masculin.

Cămaşa albastră şi blugi negri. O să mă coc, dar fără ceva negru nu o să mă lase mama să ies pe poartă. Merg la înmormântare, nu la discotecă! Deja o aud.

Mă întâlnesc cu prietena mea în staţia de autobuz. De acolo avem de mers două străzi. Azi e înmormântarea. Tatăl unui prieten a făcut accident. A intrat cu maşina într-un copac.

– Ei bine, acum poate Fabian să decidă pentru el, să devină bărbat. Era sub controlul tatălui.
– Tu te-ai scrântit de vorbeşti aşa?
– Nu, asta gândesc.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
24 × 27 =