Tuturor fetelor din lumea largă, băiatul nu știe când să se retragă

De 19 iul., 2022 0 No tags 0

Trec zilele liniștit. Trăiesc în rutină. Îmi place. Nu se întâmplă nimic și asta mă bucură. Când am pauză de la copii, citesc și scriu. Lectura și articolele mă ajută să nu mă dezobișnuiesc de inteligență.

Ieri am îmbrăcat o rochie de mătase cu buline. Mi-am scos din cutie saboții de la United Nude. Am plecat la supermarket într-o dispoziție a lui vino-ncoace. Murakami și Auster explorează și eroticul în cărțile lor. Orice citesc, se vede pe mine. Ieri am arătat un pic mai mult când vântul mi-a ridicat rochia în cap. Un domn mi-a zâmbit. Sper că l-a bucurat fundul meu.

Am revenit acasă. Am așezat cumpărăturile, iar Mateiu a luat somn. În acest timp i-am pregătit niște broccoli cu unt, usturoi și ou. Am spălat vasele, iar la final, când rulam mănușile în jos pe mână, am realizat că mintea mi-a mers la Cartea iluziilor, la Hector Mann, la faptul că la semafor am observat un domn cu o mustață subțire. Hector Mann, personajul lui Auster, a purtat în tinerețe mustață. Fără romanul lui Auster, mustața domnului ar fi trecut neobservată. Observăm sau nu observăm în funcție de interesele personale.

Spre seară, cu vino-ncoace lipit pe piele, mi-am turnat un pahar de vin, rose, Corcova. Când am spălat a doua tură de vase m-am concentrat pe subiectul dorit de mine să-l abordez. Să discutăm succint despre tipurile de avort. Mi-e clar, în urma unei discuții cu o adolescentă, că sarcinile nedorite sunt o misiune imposibilă. Cunosc disconfortul provocat de această chestiune. Oamenii ar vorbi despre orice, mai puțin despre nevoi fiziologice, moarte, plăcere sexuală. Să se vorbească și cu un ton natural este peste putințele majorității.

O adolescentă m-a asigurat că nu necesită protecție deoarece știe băiatul când să se retragă. Am auzit și eu despre în adolescența mea, dar au trecut 20 de ani de atunci. În 20 de ani au apărut copii în urma coitului întrerupt și s-au întrerupt nenumărate sarcini.

Avortul, fie din necesitate, fie ca decizie personală, se produce în două feluri:
1. avort medicamentos (o metodă folosită pentru sarcinile mai mici de 9 săptămâni, 9 fiind maxim.)
2. avortul chirurgical sau chiuretajul (este un avort prin aspirație până în săptămâna 14 de sarcină.)
Orice sarcină trecută de 14 ani este pedepsită de lege și se execută doar în cazul în care viața mamei este în pericol. O discuție cu un doctor, discuție pe care nu o doresc nici unei femei, va aduce lămuriri.

Avortul reprezintă ultima opțiune, prima fiind educația sexuală. Dar este o opțiune. Nu permiteți nimănui să vă tortureze prin apelul la rușine și vinovăție. Ați făcut sex din plăcere. Nu aveți de ce să vă fie rușine. Să vă fie dacă acceptați actul sexual, dar nu vi-l doriți. O asemenea uniune impune două trupuri și două minți conectate. Sexul satisfăcător presupune efort. Nu știm să facem sex pur și simplu. Nu-l mai uiți de îndată ce l-ai făcut extraordinar, dar e un drum de parcurs până acolo.

Tuturor fetelor din lumea largă, dar mai ales de pe teritoriul României,
Băiatul nu știe când să se retragă, verificați statisticile cu mame adolescente.

Tuturor mamelor din lumea largă, cu accent pe mamele românce,
Copiii, băieți, fete, vor face sex indiferent dacă alegeți să abordați cu ei acest subiect. Voi ați făcut sex fără permisiunea părinților voștri.

Ca mamă de fată, am fricile mele, de aceea am ales să vorbesc cu Mara despre sex pe cel mai natural ton posibil. Că vorbim despre spălat pe dinți, filme, proiecte școlare sau sex, mențin același ton. Sexul e firesc, e extraordinar, dar consecințele pot fute viața. Stă în capacitatea noastră să nu ne futem viața, ci să ne futem între noi cu finaluri fericite.

Scuzați-mi vulgaritatea, încercați să zâmbiți și să vă concentrați pe subiect, nu pe exprimare.

Foto: Bogdan Mosorescu

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
3 × 24 =