Diana Bobar si Sofia Afrenie

De 9 aug., 2011 0 No tags 0

Sambata asta, ziua careia i-a rasarit si i-a apus soarele, am participat la un eveniment monden. Pe pontonul de la Valiug, undeva dupa ora sase dupa-amiaza, curcubeie si iluzii africane au surprins, cu siguranta placut, oamenii veniti dupa apa si soare.
Prezentarea colectiilor de moda Sofia Afrenie -Africa- & Diana Bobar -Rainbow- ss2012.
Pe doamne si domnisoare le-au impresionat rochiile si culorile, pe domni si domnisori, dau acum din spatele culiselor, i-au atras modelele, observand ca din doua modele poti face totusi una.
Eu, din margine de sezlong, urmaream defilarea fetelor oarecum dupa un sablon. Prima secunda aruncam o privire generala, model-rochie, apoi coboram ochiul pana in talpa fetelor, caci au defilat desculte, iar in final, cercetam doar rochia. Fetele mai primeau un al doilea ochi doar daca rochia nu ma atragea.
Din fericire pentru Diana Bobar, am privit foarte putin fetele. Rochiile Dianei Bobar, de fapt modelele propuse de ea, imi ofera un sentiment de confort vestimentar. Ideile si culorile ei te imbraca, fara nici un efort de la tine. Asta imi place si apreciez cel mai mult la ea, siguranta de frumusete pe care o ofera, cu unica conditie de a o lasa pe ea sa te puna in evidenta.
De cati ani merg la ea, nu mi s-a intamplat sa fiu dezamagita, si a reusit, datorita originalitatii ei, sa ma faca sa cer foarte putin.
Diana, vreau o rochie galbena, din bumbac. Asta e ultima cerere, de restul se ocupa ea.

De cealalta jumatate a acestui eveniment, o sa notez doar galbenul colectiei, un galben extraordinar.
Felicitari fetelor si la cat mai multe sentimente de mandrie si reusita.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
8 + 30 =