BISTURIUL, RELIGIA SECRETĂ A MULTOR FEMEI

De 19 ian., 2023 0 No tags 0

Ce se mai întâmplă cu proiectul #poartariduri? Merge înainte. Fotografiem femei, dar și bărbați, cu vizibile transformări exterioare, dar care duc o existență bazată pe a fi. Întâi sunt, apoi au. Întâi sunt persoane individuale, apoi fac parte dintr-un cuplu sau un grup. Întâi sunt persoane educate, apoi instinctuale. Întâi gândesc, apoi gândesc din nou.

Este necesară dubla gândire pentru a nu ceda tendințelor din societatea actuală. Bisturiul a devenit religia secretă a multor femei. Compar apucăturile astea cu războiul. Când statele intră în conflict, atunci decid să lupte. În conflict cu propriul sine, femeile luptă să rămână frumoase.

Cele frumoase îmbătrânesc sau nu frumos. Cele urâte îmbătrânesc uneori frumos. Toate femeile îmbătrânesc. Și nu e vorba despre frumusețe, ci despre tinerețe cu piele netedă și fină. Deseori îmi privesc corpul în oglindă. L-am ignorat ca elevă și studentă. Când strălucea pielea mai tare, am acoperit-o. M-am rușinat de picioarele strâmbe. M-am enervat pe forma sânilor. Mi-am arătat abdomenul, un abdomen plat, lucios, plin de seva tinereții. În prezent îmi iubesc picioarele și sânii, imperfecțiunea m-a luminat într-un mod particular. Nu-mi mai arăt abdomenul, e sfâșiat de două nașteri barbare, dar extraordinare.

M-am educat. M-au trimis părinții la școală. M-am autoeducat după ce am terminat studiile. Întotdeauna am fost și am crezut în frumusețea mea. Cea mai sexi partea a mea a fost însă creierul, de aceea vârsta și înaintarea în vârstă nu o să-mi răpească frumusețea. Eu frumusețea o fac din vorbe, iar vorbele le datorez educației. Educației îi datorez tot ceea ce sunt și mai ales că sunt.

Sunt o femeie veselă, o persoană care aduce bucurie. Nici un bisturiu nu o să producă bucurie, iar bucuria ține de esența vieții.

Gândiți-vă înainte de a vă măcelări. Hrăniți-vă mintea, învățați despre sexul tantric, cheltuiți-vă banii pe călătorii, iubiți-vă și îmblânziți-vă după spusele vulpii din Micul Prinț.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
19 + 27 =