Geamănă, olteancă, spăl duminica, nemăritată. Nu le dau nici o șansă oamenilor să mă placă

De 15 dec., 2022 0 No tags 0

E joi. În fiecare joi merg la manichiură. Flecăream azi cu Flore. Flore este minunata care îmi îngrijește unghiile. Zodia berbec este de pomină. De aici am pornit. Am făcut observația că toate zodiile sunt. N-am întâlnit persoană care să nu fie mândră de zodia în care s-a născut. N-am auzit pe nimeni că i-ar fi rușine. În momentul acela m-am pornit. M-am manifestat ca o furtună.

Sunt gemeni, nu cred că planetele se învârt pentru mine. Nu citesc zodiacul. Dar și eu sunt mândră de zodia mea. Cert este că obțin o reacție diferită când mă întreabă cineva în ce zodie sunt.
Ce zodie ești?
Gemeni. Le pică ușor colțul gurii și mă privesc compătimitor. Dar asta nu e totul. M-am născut la Drobeta Turnu Severin, olteancă. Am renunțat la credință. M-am declarat atee. Susțin avortul. Povestesc pe blog despre masturbarea la copii. Mă las ghidată de Freud și de creșterea copiilor mei. Pledez pentru conflict. Nu m-am măritat niciodată. Oamenii nu au nici o șansă să mă placă!

M-am pornit pe râs, un râs zdravăn, un alt motiv pentru care mi-am atras antipatii.

Nu-i de mirare că sunt o femeie soldat. Am luptat pe toate fronturile. M-am trecut în rezervă. Refuz lupta de ceva vreme.

Așa este, sunt geamănă, olteancă, atee, nemăritată. Îmi folosesc creierul. Greșesc. Mă cert. Scriu și vorbesc incomod pentru unii dintre noi. Vă înțeleg. Nu vă e ușor cu mine și e dreptul vostru să nu mă suportați. Și e dreptul meu să vă ignor.

Ignor și râd înainte de toate.

Foto: Simona Nutu

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
30 + 17 =