Lipsește textul de azi, nu lipsește textul de azi

De 6 oct., 2015 1 0

12092243_1065295983480555_1719128038_nLipsește textul de azi. Așa credeți. E adevărat și e fals în același timp. Nu e un cuvânt care exprimă ceea ce spusei? Fals și adevărat? Mi-e imposibil să-l numesc, tare recunoscătoare aș fi de ajutor.

Am scris un text, unul despre psihanaliză. O să public câteva rânduri pe blog, întregul urmând să apară pe Hyperliteratura. Vă anunț că sunt tare mândră sau mă simt mândră. Corect este că mă simt. Probabilitate ar fi să nu am motive de.

Fragmentul:

Cu psihanaliza ca obiect de studiu, mi s-a schimbat perspectiva. O situație are unghiuri. Oamenii au percepții ale realității, nu dețin adevărul. Mulți oameni s-au îndepărtat de mine, pe unii i-am iritat până au ajuns să aibă sentimente neplăcute, am ajuns și o țintă bună pentru persiflare. Oare de câte ori am auzit că Freud e expirat? De tot atâtea ori am auzit că m-am stricat ca femeie.

Mă bucură colaborarea cu echipa Hyperliteratura.

Oh, dar cât mă mai bucură!

1 Comment
  • noctambulul
    octombrie 9, 2015

    Am descoperit articolul de pe hyperliteratura.ro prin intermediul promovării sale de către Claudia (meet the sun) pe Google Plus. Asa că l-am promovat la randu-mi. Felicitări!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
24 − 13 =