Paltinis, prima jumatate de zi

De 22 apr., 2012 4 No tags 0

Sunt la Paltinis de la amiaza, ca localizare in spatiu. Tot de la amiaza inspir si expir primavara si iarna, iarna nu se lasa dusa, iar primavara desi pare sa se strecoare, se impune in grade celsius, azi 17. Dupa un pranz mai mult festin decat potolire a foamei, ma dusei in camera mea si recitii cele cateva pagini din manuscris. Si continuai cu inca patru. Apropo de nasterea creativa de azi, foarte ciudat suferii cu personajele mele. Scriam grabita sau scriam si stergeam, dar partea nemuritoare a fiintei mele o simtii.
Ca sa fac o comparatie, cand sufletul parca vrea sa-mi iasa afara din piept am o senzatie asemanatoare cu caramida fierbinte pusa pe piept de mamaie cand eram mica. Simt ceva greu care ma apasa, dar ceva cald ma alina si ma face sa ma simt bine.
Imi pare rau ca nu am nici o fotografie, in momentele astea il regret pe boemul meu Parjolea, ceea ce ma obliga sa leg o prietenie cu un pasionat de aceasta arta. Uneori am nevoie de fotografii pentru blog, iar eu nu reusesc sa surprind cu aparatul nepovestitul.
Cu acest text sfarsesc o prima jumatate de zi, dar in fiecare seara o sa pun pe blog cateva randuri despre intalnirea asta inedita cu mine.
Cata fericire imi da tarcoale…

4 Comments
 • dam167
  aprilie 23, 2012

  Sunt toate sansele sa ajung saptamana viitoare la Paltinis. Nu sunt eu cu guest post-urile dar poate infratim ceva. Gen scriu eu pozele, pui tu textul.

  • dunia
   aprilie 23, 2012

   Primesc bucuroasa oferta. 🙂 Saru mana.

   • dam167
    aprilie 23, 2012

    Vedem cand ma intorc si mai exact, cu ce ma intorc. Pana atunci, priveste Fagarasii pentru mine 🙂

 • dunia
  aprilie 23, 2012

  Sunt pentru prima data in Paltinis. Ma bucur de alegere, muntii sunt fantastici. As vrea sa fac si ceva drumetii, dar sa vad unde gasesc vreun grup sa ma lipesc si eu. Azi as vrea sa merg la mormantul lui Noica, doar lui ii datorez aceasta alegere a mea pentru Paltinis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
19 + 20 =