LA ITALIA LA MARE FĂRĂ GRAVITATE ORGOLIOASĂ

De 28 aug., 2023 0 No tags 0

Cum a fost la mare cu toții? Am primit această întrebare în mod repetat de când am revenit din Italia. Am petrecut o săptămână în Italia în formulă completă. Formula aceasta depinde de Mara, ea ne ține împreună. Ne-a ținut. Acum putem să funcționăm și fără ea deoarece nu mai suntem străini. Nimeni nu-l mai reprezintă pe bau-bau.

Înainte de a merge la mare împreună, am încercat muntele. La munte și la mare pentru Mara, un copil cu părinți despărțiți. După ani de neînțelegeri, trăim în final zile în comuniune de sentimente. Toți o iubim pe Mara. A fost ușor? Mă bufnește râsul. A fost oricum, dar niciodată ușor. Cum am reușit totuși? Știu, ați vrea un răspuns concret de care nu dispun.

Am ales să acționăm corect. Noi părem excepția, părinți despărțiți care-și cresc copilul împreună, dar de fapt e invers. Ceilalți greșesc. Unii sunt conștienți. Alții nu vor să conștientizeze. Dar. Un copil vine în urma unei menstruații întârziate, un test de sarcină, o ecografie. Până să-i bată inima s-au dat 3 acorduri. De la naștere până la plecarea la facultate reprezintă o responsabilitate. Dacă după naștere v-ați răzgândit, atunci analizați opțiunile. Cu părere de rău pentru copil, dar opțiuni există. La despărțire nu vă obligați copilul să se maturizeze prin incapabilitatea de a acționa corect și responsabil. Nu-i furați copilăria. Băgați-vă mințile în cap, dați-vă două palme, chiar mai multe, suflecați-vă mânecile și ajutați-vă copilul să devină o ființă echilibrată. Pentru asta are nevoie de mama și de tata. Mama poate să-și refacă viața, la fel și tatăl. Copilul necesită iubire, atenție, respect și joacă.

Părinții Marei și-au refăcut viața. Din viețile refăcute au rezultat doi frați pentru Mara. Ca toți frații se joacă, ce ceartă, se iau în brațe, se pârăsc, se împacă. Noi toți râdem înainte de toate și ne ajutăm. Mateiu a răcit la mare, iar atenție și grijă a primit din partea tuturor.

Desigur, sexul este cel care nu le dă pace curioșilor. Cum e posibil? Aici am un răspuns. Diferența dintre noi și animale ține de conștientizare. Acționăm cu habar. Sexul se întâmplă cu habar, nu pici în chiloții nimănui. Alegi să pici, să dai la o parte, să rupi chiloții. Din fericire, aceasta nu mai este narațiunea noastră. Atracția s-a sfârșit. Am rămas persoane fără interes sexual și fără gravitate orgolioasă. Copiii suferă din cauza orgoliului adulților care nu separă instinctul de educație. Copiii cresc folosindu-ne rațiunea.

Vă recomand să ieșiți în natură sau să vizitați niște ruine. S-ar putea să vi se micșoreze importanța personală. Ce este valoros în viață? În afară de iubire mai știți ceva cu adevărat valoros? Iubiți-vă copiii! Educați-vă. Liniștiți-vă. Călătoriți. Citiți. Stați zdraveni la minte.

Orice devine posibil când părerea celorlalți primește o botniță. Puneți botniță și savurați scurta trecere pe pământ.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
2 × 30 =