Petreceri neașteptate la Timișoara. #spontan

De 22 mai, 2018 0 No tags 0

Cineva a avut o idee grozavă. Eu o aplaud. Mă refer la modul plăcut de a petrece timpul prin dans, alcool, umor și prieteni. La Timișoara se întâmplă niște petreceri neașteptate. Ce superb și-a găsit utilizarea hashtag-ul #spontan în epoca noastră!

Înainte de a continua să scriu despre, menționez că nu am nici un fel de informație de la organizatori. Știu că petrecerile țin de clubul Fratelli și se întâmplă să-l cunosc pe Alex Bucătaru, un responsabil cu distracția. Intrarea se face pe bază de brățări, iar reuniunile spontane se anunță cu câteva zile înainte. Eu am participat la o singură asemenea adunare pe un acoperiș al clădirii Vox Technology Park.

Să ieși pentru dans pe lumină, să admiri apusul cu un pahar de vin în mână, să conversezi, să te săruți, să-ți faci poze cu prietenii cu soarele pe cer reprezintă o îndrăzneală nemaiîntâlnită în industria asta a nopții. Am uitat să notez intervalul. Petrecerea are loc între 18 și 24. Alex, clubul și toți cei responsabili rescriu povestea Cenușăresei. Ne trimit acasă înainte să ne transformăm cu toții în niște dovleci. Tragem ușa după noi cu demnitate.

Încântarea mea dă peste. E un vis devenit realitate. Să ies în oraș, să dansez, să beau puțin, să râd, iar la ora 2 să fiu în pat. Schimbată, demachiată, distrată!

Mereu am știu că se poate. Distracția nu aparține exclusiv nopții, iar petrecerile astea o dovedesc. Am ținut să notez despre, iar acum pun punct.

#spontan

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
27 − 2 =