DEVASTAT DE DOUĂ SARCINI, CORPUL ÎMI PUNE IUBIREA LA ÎNCERCARE

De 14 iun., 2023 0 No tags 0

Mă trezesc. Duc un copil la școală. Hrănesc copilul rămas acasă. Citesc puțin. Ieșim în parc. Revenim. Hrănesc copilul. Spăl vasele. Spăl aragazul. Într-un mod brutal mă acaparează viața ordinară.

Mi-am comandat două costume de baie. După probă le-am aruncat pur și simplu în dulap. E vorba despre corpul meu. De-a lungul anilor, am învățat să-l iubesc. Și-l iubesc. Devastat de două sarcini, îmi pune iubirea la încercare. Nu e vorba despre kilogramele în plus, ci despre aspectul pufos datorat Nutellei. Oare cum își gestionează frustrările femeile care nu citesc? Poveștile diferitelor personaje mi-au ținut gândurile ocupate de la dramele personale. Iar eu dramatizez. Pornind de la cele două costume de baie mi-am dat motive să-mi răscolesc mizeriile sufletești. Ore bune am petrecut în compania furiei. Azi m-am așezat din nou în oglindă.

Pentru cine vreau să arăt bine? Pentru mine? Pentru Făt Frumos? Pentru ceilalți? Pentru Instagram? Probabil pentru toți, dar nu recunosc. Femeile nu recunosc. Multe afirmă că pentru ele. Își refuză plăceri ca să aibă un corp sculptat pentru ele. Eu iau în calcul bărbatul. Mă interesează. Iubesc bărbatul. Intenția mea este să mă considere atrăgătoare. Premisa că mi-aș dori să arăt bine numai pentru mine nu e valabilă în cazul meu. E greșit să ții cont de celălalt? Nu. Ascultă-l. Acționează apoi împărțind la doi. Ce permit. Ce nu permit.

Nu permiteți să vi se slăbească încrederea în capacitățile fizice și intelectuale. Dacă un bărbat te face să te simți neatrăgătoare și incapabilă, atunci alergați la terapie. S-ar putea să se repeadă la tine din lașitate. Bărbații rar își recunosc slăbiciunile și atacă. Pledez pentru terapie. După terapie luați în calcul despărțirea. Despărțirea salvează vieți și de multe ori creează spațiu pentru o viață sexuală satisfăcătoare. Nu renunțați la.

O să studiez în viitorul apropiat despre sexualitate. Să sfârșesc Arhipelagul Gulag. Să-mi tratez apoi dezgustul de rasa umană. Revin cu informații și lecturi despre acest subiect. Despre Soljenițîn mi s-a spus clar să o las mai moale că oripilez sufletele sensibile și mai puțin sensibile. Nu țin cont, dar nevoia de casă și hrană mă obligă să iau în calcul și interesele celor mai simțitori dintre noi.

Prima dată o să realizez un video cu un fragment din Roth. O să discutăm pe subiect, dar cu autori titani. Literatura n-are limite și are capacitatea să stimuleze intens viața sexuală. Păreri?

Foto: Bogdan Mosorescu

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
11 + 26 =