Sedusă de o prună

De 28 aug., 2012 5 No tags 0

Eu uneori simt că sunt om sau îmi amintesc că sunt om. De obicei se întâmplă în ceas de seară, mi se întâmplă în această seară.
Sării puțin în trambulină cu Mara, apoi culesei, lejer, fără poftă, o prună. Prunele. Uite niște fructe nedreptățite. Niciodată nu poftesc la prune, dar atunci când le gust, întotdeauna mă surprinde pe limbă, pe papile savoarea ce mă cuprinde de la ele.
În timp ce mă lăsai sedusă de o prună, mintea mea se îndeletnici cu potolirea. Aș vrea să mă potolesc, să mă lecuiesc de isterii.
Până acum, singurul ajutor real l-am primit de la cărți, dar nu-mi pică o carte în brațe de câte ori se întâmplă să mă reîntoarcă cineva la întunericul Evului Mediu.
Am nevoie, uneori, să vină cineva să-mi dea lumină.

5 Comments
 • babymanager
  august 29, 2012

  Isterie sau furie?

  • dunia
   august 30, 2012

   E foarte bună întrebarea. Nu am putut scrie doar furie, căci sunt momente când îmi pierd controlul asupra mea, deci e mai mult decât o simplă furie.
   Cu siguranță nu este vorba de o boală nervoasă, e vorba de neputința mea de a mă detașa.

 • babymanager
  august 30, 2012

  exista şi crize de furie :). Eu zic că cu timpul ai să înveţi să te detaşezi. trebuie doar să-ţi găsesşti motivaţia care să te ajute

  • dunia
   august 30, 2012

   Abia astept acel timp, ai tu idee de cat timp il caut? Am ce sa ma motiveze, dar cel mai mult as vrea sa ma detasez pentru fetita mea.

   • babymanager
    august 30, 2012

    Ai să reuşeşti atunci :). timpul trece foarte repede după dcum bine şti 🙂
    Ana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
29 − 2 =