Vous si!

De 6 nov., 2008 5 No tags 0

Ma auzii cum rad. Sanatos, strasnic, atragator. Singura in camera, asteptand sa inceapa Jordan, film politist, pe canalul Hallmark, il luai pe Rushdie in brate. Salman Rushdie. Nu e prima data cand ma distreaza. Naratorul lui este plin de haz.
15 august 1947, sorocirea independentei Indiei. Nu cred ca o sa uit aceasta zi, nu am preluat informatia din manualul de istorie.
Ghiocei in noiembrie, de hrean am uitat de mult. Vestitorii se gasesc inselati si amagiti in gradina. Viorele inflorite, fetite de 3-4 anisori carora le zambesc.
O frantuzoaica blonda in jur de 5 anisori. Am cochetat cu ea, iar in final i-am recunoscut: Tu es tres jolie! S-a rusinat putin, nu mult, doar o clipita, apoi a venit raspunsul: Vous si! Ieri seara. Alta copilita. Ne-am privit, ea curioasa, eu distrata, am zambit. Mi-a intors rasul fara sunet.
Scaparari confectionate de inima mea.

5 Comments
 • aarrr..
  noiembrie 6, 2008

  eu cred ca fetita ta a zis „vous aussi!”, doar ca tu ai auzit „vous si!”, asa ca reda corect in ceea ce scrii si fii atenta la exprimari daca te vrei scriitoare! si mai ai si pretentii de publicare, hm! t’es trop petite, pardon, t’es nulle!

 • ddunia
  noiembrie 6, 2008

  Totusi ai ales sa citesti ce scriu. Restul, cred k stiu mai bine k tine!

 • otto
  noiembrie 7, 2008

  Cica ai fii aroganta, dar asa-i frumos.

 • ddunia
  noiembrie 7, 2008

  @otto
  Cica? De cine sau ce depinde?

 • Marius
  noiembrie 10, 2008

  Ai dreptate

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
21 − 13 =