Zice Dunia

De 19 oct., 2015 6 0

FLVN8989 (2)O să încep săptămâna cu Zice Dunia. Mai am câte ceva de exprimat. Dacă nu aș mai avea, ce fericire, ce împlinire, ce devenire!

Aș putea închide și blogul. M-aș retrage în casa mea, în viața mea, în mine însămi și aș experimenta ratări după ratări fără să mai apelez la confesiune și să-mi mărturisesc aici gândurile și sentimentele de prea multe ori intime.

Mi-am deschis telefonul la notițe. Iată ce notam sâmbătă seară în urma unei conversații, în execuții muzicale și vibrări de porțelan. Am participat la o nuntă.

Am învățat să nu critic femeia care se folosește de sex. Sexul este o armă la fel de eficientă ca specula, mita sau traficul de influență. Are însă o hibă. Când e practicat de femeie, bărbații devin isterici și morali.

Cum e bărbatul isteric?

Un om care se manifestă printr-o excitabilitate mărită și își pierde controlul asupra propriei persoane.

M-am oprit aici. Poate am ieșit la joc.

Zic.

6 Comments
 • dam167
  octombrie 19, 2015

  În Dune (F. Herbert) Onoratele Matres sunt un grup feminin rival Bene Gesseritului care și-au propus să dețină controlul universului. Dacă Bene Gesserit se foloseau de manipularea genetică și de strategii conspirative bazate pe logică și, implict, previziuni, Onoratele Matres se foloseau de sex pentru a subjuga în special personajele de sex masculin. Prin energiile sexuale ele reușeau să străpungă abilitățile defensive ale bărbaților, dezvoltate prin antrenament și genetică.
  Îmi place mai mult abordarea asta pentru că tinde spre ideal, spre echilibru. Notele tale sunt prea ancorate în realitate.

  • arakelian
   octombrie 21, 2015

   ma faci re sa caut Dune in biblioteca.

  • Dunia
   octombrie 26, 2015

   Dintr-un dialog real m-am inspirat, dragă mârlanule.

 • Dan
  octombrie 24, 2015

  Spre deosebire de a femeii, isteria barbatului se amelioreaza (ca nu se vindeca…) într-un singur fel: cu o palma bine tintita!

  • Dunia
   octombrie 26, 2015

   Și ținta e o ea?

   • Dan
    octombrie 27, 2015

    Da. Fatza lui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
29 × 7 =