Zice Dunia

Căutați oameni care să vă inspire!

Sublimați-vă defectele!

Cum ați ajuns ceea ce sunteți?

De aproape 2 ani se desfășoară campania #poartaocarte. Am început cu un credo: lectura schimbă viața. Împrejurări mai puțin plăcute cu cititori mi-au potolit entuziasmul. Am continuat potrivit caracterului relativ stabil.

Revin cu același îndemn, de data aceasta cu o țintă. Toți care vă hotărâți să scrieți, în special bloggerii, citiți! Cum puteți scrie dacă nu aveți o lectură solidă? Cum puteți crea fără a vă inspira? Cum vă hrăniți talentul dacă aveți unul?

Purtați o carte, #poartaocarte și scrie!

Foto: Bogdan Mosorescu

1 Comment
 • Noctambulul
  aprilie 7, 2017

  #Recomanda(-ne)_o_carte! 🙂
  Ce zici de acest hashtag?
  Cand ai primit o educatie care poate fi considerata baza, poti construi apoi ceva durabil. Cand ai niste repere la care te poti raporta, poti continua in sensul pe care ti l-ai stabilit. Cand vezi ca lucrurile se misca in directia cea buna, faci si tu eforturi. Altfel, s-ar putea sa te lasi dus de val, sa reduci motoarele…
  Ca absolventa de litere, initiator si promotor al campaniei #poartaocarte, ai putea sa recomanzi periodic cate o carte, poate mai des decat o faci acum. Poate „cartea saptamanii”, sau un top al lecturilor de baza, al scriitorilor englezi, francezi, clasici, moderni… stii tu mai bine!
  Keep on writing! (nu ma pot abtine sa nu scriu fara sa traduc)
  #poartaocarte
  #recomanda(-ne)ocarte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
4 + 19 =