Câți bărbați numără vremurile actuale?

De 28 sept., 2022 0 No tags 0

Am primit un mesaj pe Facebook de la un bărbat. O să-l numesc domnul Bărbat. Firește, asta mă face pe mine doamna Femeie.

Domnul Bărbat mi-a lăudat frumusețea, Ești absolut superbă, măi femeie. După compliment, a adăugat puncte de suspensie și a continuat. Hmmm, te superi dacă îți spun că te-aș fute bine de tot?

Înainte să vă dezvălui răspunsul meu, da, am răspuns, v-aș chestiona puțin. Ce credeți că m-a deranjat? Ceva m-a deranjat teribil. Nu e verbul a fute, nu e nici îndrăzneala, nu e nici vulgaritatea. Este pronumele personal. M-a deranjat pronumele personal. Te-aș fute. Nu ne-am, te-aș. Și-a arătat deschis caracterul de paiață. Nici un bărbat care se respectă nu se adresează așa unei femei. I-am apreciat gramatica. Apoi m-am inflamat de la pronume pentru că m-a transformat într-o păpușă. Când vine vorba despre destrăbălare, o femeie depune efort, privește în ochi și se mișcă de tremură pământul. Asta înțeleg eu prin bine de tot. Bine de tot se realizează în doi. Domnul Bărbat pare că nu știe acest lucru.

Mi-am luat câteva secunde să răspund. I-am scris înapoi. Sunt sigură că tu crezi asta. Mulțumesc. A revenit cu o urare de viață frumoasă.

O asemenea întâmplare am povestit-o. Făt Frumos s-a nimerit să fie primul ascultător. Al doilea ascultător, cu care am râs copios, a fost soră mea, Karamazoava de Oltenia. Am căutat mesajul și am descoperit că domnul Bărbat m-a șters din lista de prieteni. Atenție, el m-a șters din lista de prieteni, nu eu pe el. Ce spune asta despre bărbații zilelor noastre? Mai bine zis, câți bărbați numără vremurile actuale? Generația mea conține din belșug băieței. Dacă-i priviți, sunt mai dezorientați ca Bambi.

În Rusia scăldată în sânge apare la un moment dat un adolescent. Luptă cu baioneta și ucide. Un cap se rostogolește lângă el. Se oprește. Privește. Se miră de indiferența lui și de faptul că în urmă cu câteva luni se afla la școală și îi era frică de profesor.

Bărbaților noștri încă le este frică de profesor.

Foto: Carmen Vulpea boemă

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
8 + 10 =