IQOS pentru un viitor fără fum

Ați auzit de Dorgeles? Nu-i nimic dacă vă este necunoscut numele. Roland Dorgeles este un scriitor francez căruia îi datorez îndrăgostirea de tutun. L-am descoperit în facultate. I-am citit Cruci de lemn într-o cameră de cămin gălăgioasă. În jurul meu orice dialog, răsuflare sau existență și-au pierdut intensitatea. Un soldat fumează. Gestul reprezintă momentul lui de intimitate, de bucurie, de unică plăcere în trăirea descreierată impusă de război.

Am fost sedusă pentru totdeauna de imaginea fumătorului. În familie, mama și tata au fumat. Cel din urmă s-a lăsat. Mama rămâne o veșnică îndrăgostită de ritualul fumatului.
În copilărie, printre cești de cafea și cutii de rahat turcesc, îmi amintesc cum îi povestea unei prietene: Gestul simplu și spontan, fără efort sau constrângere de a flutura mâna îmi place. Nu am nici un alt argument.

Au trecut anii de atunci. Am devenit și eu mamă. Fiica mea are deja 7 ani. Locuim împreună, mama, fetița mea și cu mine. Am simțit nevoia de a crea obiceiuri noi, de a face un upgrade de ritual: mese alături de cei dragi, ieşiri cu întreaga familie, poveşti de seară cu prietenii. Sunt ritualuri pe care le-am upgradat odată cu schimbările care au apărut în viaţa mea.
Acum puţin timp a apărut în viața noastră IQOS.

Pentru timișoreni, IQOS vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor prin deschiderea celui de-al patrulea IQOS din țară. Magazinul se află în incinta centrului comercial Iulius Mall.

Mama a fost receptivă la această nouă tehnologie. O consecință imediată a dus la flatarea persoanei. Într-o zi a intrat în casă și a povestit ce i s-a întâmplat: Doamna care mă tunde mi-a zis că miros bine, mi-a simțit parfumul. Un compliment colosal pornit de la un dispozitiv atât de mic.

Dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator care propune un nou mod de a utiliza tutunul, revoluționând industria. Cu IQOS, tutunul este folosit prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros. Heets sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

Vremurile se schimbă, iar condițiile de viață ne definesc. Alternativa companiei Philip Morris Internațional pentru fumători mă bucură. Respectă și înțelege plăcerea unei categorii și muncește la crearea unui viitor fără fum.

IQOS Store Timișoara este amenajat pe o suprafață de 75 de metri pătrați. Comunitatea e în creștere. Atmosfera e relaxată: îmbină zona comercială, prin achiziționarea dispozitivelor electronice și accesoriilorIQOS, dar și a produselor din tutun Heets, cu zona de relaxare de tip lounge.

În încheiere, concluzia: IQOS pentru crearea unui viitor fără fum.

7 Comments
  • Ioana
    decembrie 20, 2017

    Regret ca unele blog-uri s-au transformat dintr-un „continut autentic” in mici „furnale de marketing si publicitate”. Inteleg in egala masura, ca, toti trebuie sa ne castigam painea cumva. Tehnologia heat-not-burn schimba proportionalitatea eliberarii de compusi chimici si nicotina, pentru a pozitiona produsul sub incidenţa legislaţiei care interzice fumatul în locurile publice închise. Nu e o gaura noua in macaroana, ci un mod “mai” elegant de a vinde tutun. Mult succes!

    • Dunia
      decembrie 20, 2017

      Da, Ioana, îmi câștig pâinea. Blogul și Tricoul Inteligent sunt resursele mele exclusive. Pe lângă asta, trăiesc lângă fumători. Mama e un exemplu, iar Grigore Vieru a turnat în versuri afirmația că ”Soarele e unul/Mama una este.”

    • dam167
      decembrie 21, 2017

      Poți să mergi la dam ăsta pe blog, că e la fel de nașpa (a se citi autentic) ca la început. Poate chiar mai autentic (a se citi nașpa) decât la început, că dam ăsta e ca vinul: aromat, suav, elegant, fin, dar se mai acrește.

      E urâtă chestia asta cu vândutul tututnului. Nu e ca și cum sunt singurii care încearcă să bage oamenilor pe gât obiceiuri nocive, dar tot urât e.

  • Kati
    decembrie 21, 2017

    Cred că îți cobori prea mult bariera. Nu mă interesează rahaturile la care faci reclamă, ci la modul cum o faci. Text ilogic, neîngrijit gramatical, paragrafe fără legături ideatice între ele. Încearcă să te ferești de „upgrade în fiecare frază: „Au trecut anii de atunci. Am devenit și eu mamă. Fiica mea are deja 7 ani. Locuim împreună, mama, fetița mea și cu mine. Am simțit nevoia de a crea obiceiuri noi, de a face un upgrade de ritual: mese alături de cei dragi, ieşiri cu întreaga familie, poveşti de seară cu prietenii. Sunt ritualuri pe care le-am upgradat odată cu schimbările care au apărut în viaţa mea.” Trist

    • Dunia
      decembrie 21, 2017

      Kati, unele articole vin cu cereri și cuvinte cheie: upgrade este un exemplu. Ți-aș mulțumi pentru sugestie, dar sarcasmul s-ar ghici.

      Trist este că o muncă atrage asemenea reacții ca a ta. Nu o să-mi cer scuze niciodată pentru efortul meu. Sărbători fercite.

    • dam167
      decembrie 21, 2017

      Uite, ”Text ilogic, neîngrijit gramatical, paragrafe fără legături ideatice între ele.” mi se pare singura chestie pozitivă aici, pentru că e o oarecare stângăcie sinceră. Nu e un text elaborat menit să te prostească ci e un ceva la comandă cu încercări de a-l ambala în stilul ei clasic – normal că n-a mers, pentru că stilul ei clasic nu se pupă cu lucrurile astea, nici dacă-l upgradează. Mai mult, se vede agresivitatea și creativitatea ăluia care comandă articolele plătite. Eu unul îmi pun întrebări când văd că o marcă (brand pentru intelectuali) că își face publicitate de 2 lei și încerc să-l evit.

      Oricum, asta e nimic – Dunia își vede de treabă deși mai face de-astea – s-o vezi pe aia mică, Teodora, care se va face doftoriță, cum evită subiectul cu tutunul și dă vina pe evoluție. Eu mi-am propus să fiu mai bun anul ăsta de sărbători, așa că ce să fac? ce să le faci? să-i heituiești? tot la conferințele lor dubioase se duc și se felicită unul pe altul. Nu mai fiți și voi acide ca dam ăsta că nu iese nimic bun din asta.

      • Vlad
        ianuarie 6, 2018

        Un mare minus pe care îl au blogger-ii (români, timișoreni, par example) în relația cu ordonatorul campaniei este lipsa experienței în relaționarea cu aceștia.

        Cât despre reacția virulentă a unora dintre cititorii blog-ului… tind să cred că ține mai mult de formă decât de fond.

        Scriu aceste rânduri, în asentimentul comentariului scris de DAM mai sus, dar foarte curios de dezvoltarea unora dintre punctele atinse per final. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
8 × 9 =