4 Comments
 • dam167
  octombrie 23, 2014

  Cu astea două posturi ai caracterizat destul de bine ce înseamnă verde pentru biciclete: niște oameni care nu merg frecvent pe bicicletă adunați într-o turmă.

  Având în vedere că trebuie să ai puțină experiență pentru a merge pe bicicletă într-un grup, toată tărășenia asta mai mult încurcă. Pe toată lumea. Am avut norocul să traversez orașul pe bicicletă într-o zi în care se organiza această fastuasă și inutilă acțiune, și m-am trezit cu idioți pe drum, trotuar și/sau pe pistele de biciclete. Căci despre asta e vorba, mânați măăăăă! Vorbim aici despre o comunitate cu instinct de turmă, comunitate care înglobează mulți idioți, din punct de vedere al comportamentului și al nesimțirii.

  În rest, plastic, pare reprezentat bine: un zâmbet și o inimă verde. Verde, maică, verde. Țin să menționez că de câte ori era să mă accidentez, vina aparținea unui biciclist. Idiot. Sau idioată, căci duduia care pedala pe contrasens în timp ce scria mesaje pe telefon era o ea.

  • dunia
   octombrie 24, 2014

   Dam, dragul meu mârlan, ce caută acest ”idioți” în comentariu? Nu am stabilit noi că vorbim și scriem frumos?

   Am lansarea cărții în noiembrie, vii?

   • dam167
    octombrie 27, 2014

    Putem înlocui ”idiot” cu un alt cuvânt care caracterizează un om care traversează pe bicicletă străzile (plural) fără a-i păsa de trafic, pietoni, bicicliști și/sau ocupă pistele de biciclete pe motiv de plimbare.
    S-avem frumos, ș-apoi scriem la fel despre. Până atunci, colaborările nu țin loc de cod rutier și civilizație.

 • arakelian
  octombrie 24, 2014

  ce superba e poza! Emana verde, straluceste verdele peste tot!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
28 × 11 =