Splendid fara finalizare

De 6 dec., 2011 0 No tags 0

Intr-o zi oarecare din anii anteriori am hotarat sa muncesc asiduu la caracterul meu, toate insusirile care se manifesta in comportament, idei si actiuni au suportat serioase investigatii.
Omul se poate schimba prin control. Ce nu pot azi controla la mine, caci lamentabilul esecului ma descrie adesea, tine de zodie.
Am decis, incontrolabilul ii apartine sortii, controlul este doar al meu, un rezultat trudit prin solilocvii naucitoare. Restul, adica nervii si tipetele, tin de flexibilitatea zodiei, aerul, elementul definitoriu al Gemenilor, imi afaneaza compactul deciziilor, imi faramiteaza vointa de putere.
Nu-mi pot dori propria marire cu cel mai mare efort intelectual, caci intensitatea deziteratului se usureaza ca aerul. Ma plictiseste chiar si propria poveste, de aici poate rezulta abilitatea cu care ma bag si rezolv dilemele altora. Sunt un Solomon actual in zodia Gemenilor.
In ianuarie anul trecut, Diana Bobar mi-a cerut sa-i scriu pentru site-ul propriu cateva cuvinte despre ea, despre cum a inceput sa puna pe picioare o afacere. Am acceptat magulita in fata ei, tematoate in fata mea. M-am perpelit, asa cum intotdeauna fac cand am de lucru cu termen, iar la data stabilita, am mers la atelierul ei sa-i citesc ciorna. M-am asezat sa citesc, dar nu inainte sa ma pierd in explicatii si sa cer unele.
Nu as fi reusit sa citesc o propozitie daca nu m-as fi asigurat ca rugamintea ei mi-a revenit de la aprecierea cuvantului si nu de pe urma relatiei noastre de prieteniei.
Nesiguranta asta de ultim moment si infatuarea precedenta ultimei secunde ma vlaguiesc. Oricat caut si muncesc in mine, nu gasesc nici o cauza a acestei insusiri, iar epuizarea m-a impins sa dau vina pe zodie.
Geaman, sunt loial, dar asta nu ma impiedica sa te sfartec, sunt mandru, dar am crescut din umilinte, sunt iubitor, dar urasc cu patima, sunt puternic, dar exagerez in sensibilitati, sunt splendid fara finalizare. Geaman.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
11 × 28 =