Un penis de adult a intrat în vaginul unei fetițe de 11 ani. Imaginați-vă asta, buni creștini

Mi-am pus într-o zi nepotul în marsupiu. Am ieșit din casă cu el și cu Mara. Plăți care nu suportau amânare m-au așezat la o coadă. În câteva secunde persoanele din fața mea s-au dat la o parte. Mara m-a privit mirată. Un imens semn de întrebare exprima chipul ei. Derutată am fost și eu câteva secunde. Mihnea, nepotul, a scos un sunet slab. Ah, bebele!

Bebele i-a determinat pe ceilalți să-mi cedeze locul. Să-mi zâmbească. Să-mi arate bunăvoință. Nu mi s-a mai întâmplat în ultimii ani. Mara are parte de alte reacții. Ești rușinoasă? De ce te ascunzi după mama? E urât să bagi mâna în nas. Să nu o superi pe mama. Mama te iubește cel mai mult. Vorbești prea tare! Domnișoarele nu-și murdăresc hainele. Am trecut cu Mara prin toate fazele. În prezent, ceilalți încep să-și piardă îngăduința pentru vârsta și comportamentul Marei.

Mara are zece ani. I-a împlinit în februarie. Recent, să fie două săptămâni, sânii au început s-o mintă. Așa îmi zicea mie mamanu. În presă am citit despre magistrații care au decis că o fetiță de 11 ani poate să consimtă actul sexual. Procuroarea a declarat: Nu rezultă, fără dubiu, că victima s-a opus.

Nu mi-e greu să vă descriu furia. Aș umple o pagină cu înjurături cu o măiestrie proustiană. Aș uita să pun punct. Nu o s-o fac. Nu mă ajută. Nu ne ajută pe noi mamele în primul rând. Eu caut soluții. Jurj Viorel, adultul de 52 de ani nu a fost judecat pentru viol, ci pentru act sexual cu un minor. Mă sufoc când scriu. Mă gândesc la castrarea chimică. Patru adolescenți au primit amenzi, iar unul, în vârstă de 13 ani nu este urmărit penal. O fetiță de 11 ani a consimțit să întrețină relații sexuale cu 4 adolescenți și un adult.

Statul român, prin reprezentanții lui, MAGISTRAȚII, a decis. Victima e vinovată. Aici nu e vorba despre machism. Aici nu e vorba despre omenie. Aici nu e vorba despre corupție. Aici este vorba despre ABSURD.

Dacă Mara mea. Alung gândul. Sunt mamă. Dacă aș fi acea mamă. Aș ucide. Oricine e capabil de crimă la un moment dat. O asemenea situație justifică fapta. Să nu îndrăznească nimeni să-mi vorbească sau să-mi scrie despre Dumnezeu. Nu mă interesează grădina lui și imaginarul bolnav al oamenilor. Oricine se apropie de copilul meu, e mort. Statul român, prin imbecilii care-l reprezintă, ridică justițiari. Cum mai poate o mamă să-și privească în ochi copilul după ce a fost incapabilă să-i ofere protecție?!

Un penis de adult a intrat în vaginul unei fetițe de 11 ani. Imaginați-vă asta, buni creștini, buni magistrați, buni de ucis. Mi-ar fi frică în locul lor. Să fiu eu mama fetiței. Să aud eu că Jurj Viorel a întreținut relații sexuale cu Mara. N-aș mai avea oricum pentru ce să trăiesc în lumea asta. Când ești învins, pleci cu demnitate. Demnitate ar fi să-l omor cu mâna mea pe Jurj Viorel. Nu e dreptul meu. Știu. Statul ridică justițiari. Statul isterizează și omoară mamele cu magistrați lepădături.

Vă spun sincer că trăiesc ore disperate.

Foto: Bogdan Mosorescu

1 Comment
  • o femeie
    februarie 28, 2020

    Legea castrarii chimice a fost respinsa in parlamentul romaniei acum 7-8 ani.
    Eu sunt moldovianca, iute, am ceva scenarii cu castrare mecanica si nu m-as da inapoi sa o aplic pe viu, ca merita.

    Cand am nascut fetita, vreo 2 babe au spus: „ghinion ca e fata, fetele au viata grea”. Uitasem vorbele alea, acum mi le readuc aminte pt ca, evident, mentalitate ca a procurorului e invatata de acasa, din tata in fiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
10 × 14 =