Zice Dunia

Pentru femeile de 30 de ani singure sau singure de sărbători. Pentru bărbații singuri sau singuri luxurioși.
Alegeți ca partener de viață persoana care vă permite să vă manifestați cel mai mult eul. Lângă cine îți permiți să fii tu? Dacă știi cine ești, știi să și alegi.
Parteneriatul cu cele mai puține măști are cele mai mari șanse de izbândă, parteneriatele ce cuprind o colecție de măști nu sunt altceva decât o foarte proastă interpretare a datoriilor umane și o foarte falsă iluzie de împlinire sufletească.
Iar eu nu cunosc pe nimeni care a reușit să-și mintă sufletul toți anii care i-au fost dați pe acest pământ.

4 Comments
 • noctambulul
  aprilie 19, 2013

  E valabil si pentru atunci cand trebuie sa te pozitionezi pe una din treptele scarii sociale: trebuie sa stii cine esti, sa te cunosti. Din pacate, la noi, scara asta a cazut la pamant. Au ramas prinse cateva trepte pe undeva pe sus si vreo cateva la baza. Restul sunt moloz…

 • Claudia
  aprilie 19, 2013

  La chestia cu ales partenerul de viata nu stiu daca sunt de acord cu „alegerea”.
  Daca te indragostesti nu poti spune ca ai ales. Nu poti stii de la inceput, si poate nici nu iti sta gandul la asta, daca iti manifesti eul in voie. Afli mai tarziu dupa ce s-a consumat ceva timp, ceva sarbatori te prind in doi, si da, abia atunci poti alege. Si o faci si sa zicem ca preferi crudul adevar decat perfida masca oricat de nobil ar fi scopul ei.
  Si o iei de la capat. Mai trece niste timp, poate niste sarbatori de una/unul singur. Apoi iar te indragostesti si ciclul continua pana cand esti acceptat asa cum esti (cine stie, masca celuilalt functioneaza mai bine ca a ta??!) sau ai pur si simplu noroc sau… ai obosit si nici sarbatorile de una/unul singur nu-ti displac asa tare.

  Habar n-am cum e sa alegi din fata locului un partener de viata, de sarbatoare, cum e sa te pui in mod pragmatic pe primul loc…

  • dunia
   aprilie 22, 2013

   @Bobby

   Cu câteva la bază putem încerca să îndepărtăm molozul. Greu, știu, dar nu imposibil. Un exemplu de moloz, la Severin, este chiar primarul.

   @Claudia

   Nu mi s-a întâmplat niciodată să mă îndrăgostesc la prima vedere, să mă simt atrasă, da, dar îndrăgostită nu.
   Iar acum, la anii ăștia, susțin că e imposibil să te îndrăgostești fără să știi de cine. O persoană sinceră, cu pretenții și respect de sine nu caută să impresioneze cealaltă persoană de care se simte atrasă, ci doar să colecționeze momente frumoase, dar astea nu impun nimic plasticizat. Dacă ești sincer, cu un comportament firesc, iar relația merge, zic eu că poți să simți dor, iar dorul e un semn de îndrăgostire.
   Cred sincer că poți alege de cine să nu te îndrăgostești.

   • noctambulul
    aprilie 22, 2013

    Ca sa te apuci de treaba iti trebuie motivatie. In general romanii nu o prea au! Mai mult decat atat poporul asta e un popor rabdator si se bazeaza pe „se poate si mai rau”, asa ca din nou ajungem la lipsa motivatiei! Eu zic sa iei pulsul severinenilor acum de zilele Severinului si sa vezi ce creste ratingul primarului! Si asta s-a vazut de fiecare data la alegeri! Asta a propos de primar. Cat despre optimismul tau… as zice ca esti inca prea tanara! Inca vezi doar jumatatea plina a paharului! Keep on trying, whatever you try!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
7 + 19 =