8 Comments
 • Claudia
  septembrie 24, 2014

  măi Oameni, ce zâmbete!

 • dunia
  septembrie 24, 2014

  Dar Claudia, este o întreagă poveste. Din senin s-a hotărât Sorin. Gata, hai să facem poza asta, repede, cine are obiectiv pentru portret? Sper că am zis bine obiectiv pentru portret.
  Cine a avut, a trecut în fața noastră și au pornit clikurile. Sorin m-a întrebat atunci ce sport am făcut, e carnea cam tare, iar eu cred că fix atunci, când râdeam, i-am zis că am mers pe câmp cu caprele, cel mai extrem sport de care am eu habar.

  • Claudia
   septembrie 24, 2014

   Citisem undeva, ca descriere la una dintre fotografiile lui, că talentul lui Onișor constă în vorbitul cu omul până când intervine destinderea, naturalețea, până când obiectivul îndreptat spre chip… care obiectiv??!

   p.s. Să știi că alergatul după vaci încă mi se pare și mie sport extrem față de alergările din prezent, chiar și cele montane 🙂

   • arakelian
    septembrie 24, 2014

    cu caprele e mai rau decat cu vacile!
    Eu am fost cu oile, si la un moment dat tataia a cumparat si niste capre. Dupa cateva sapt. le-a vandut, pt ca scotea suflul din noi :))

 • arakelian
  septembrie 24, 2014

  si totusi, sa fac un compliment la adresa pozei. Ce oameni! Ce zambete!

 • dunia
  septembrie 24, 2014

  Fetelor, sunte tovarășe de mers pe câmp cu vacile, oile, caprele. Eu am avut și capre, și oi, și vaci. Vă spun, s-a întâmplat să le și pierd de câteva ori, trebuia și noi să mai jucăm cărți, să facem ceva cu veșnicia aia care ne perpelea sufletele.

 • dam167
  septembrie 25, 2014

  Sorin Onișor is cool. Adică e tare, mai bătrânește spus. Dunia, te-ai mișcat. De ce te-ai mișcat și ai făcut poza să nu iasă bine?

  Apropo de capre, oi și vaci, eu n-am avut, dar mă plimb zi de zi printre ele. Nu știu în alte locuri cum e, dar prin centrul Timișoarei e plin de capre, oi și vaci mai toată ziua.

  • dunia
   septembrie 25, 2014

   De acord, Dam, Onișor este.

   M-am mișcat, crezi că e ușor când ai un zeu așa aproape de tine?! 🙂

   Și din nou, Dam mârlan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
17 + 23 =