Concurs, vorbiți cu mine!

Ultimele două zile le-am petrecut în meditație. Sunt puțin speriată. Iată ce am găsit pe o pagina din cartea lui Jung, Două scrieri despre psihologia analitică:

Există uneori persoane aparent normale care nu prezintă simptome nevrotice speciale […], pe deasupra au opinii și deprinderi de viață absolut normale, dar a căror normalitate este o compensare artificială a unei psihoze latente (ascunse). Respectivele persoane nu-și intuiesc cu nimic starea. Intuiția lor se exprimă poate indirect doar prin faptul că se interesează în mod special de psihologie și psihiatrie și sunt atrași de astfel de lucruri, precum fluturele de lumină.

Mă interesez. Sunt atrasă precum. De exemplu aseară la Festivalul de Literatură mi s-au schimbat sentimentele când am descoperit în prezentarea invitaților de anul acesta studiile lui Ion Vianu. Domnul Vianu este scriitor și medic psihiatru. Nu am citit nici o carte semnată de. O să corectez cât mai repede cu putință.

Nu-mi este frică de cele descoperite în cartea lui Jung. Mereu m-am suspectat. Oricum ar fi, diagnostic nu am. Merg înainte și fac ceea ce este corect.

Am două bilete de oferit la teatru pentru mâine seară. Spectacolul se cheamă Vorbește cu mine. Nu cer nimic, aștept doar comentariile. Diseară anunț și câtigătorul.

Vorbiți cu mine!

Foto: Simona Nuțu

4 Comments
 • Paulescu Maria
  octombrie 26, 2017

  Le vreau eu! :)))

  • Dunia
   octombrie 26, 2017

   Le ai! Să te bucuri de.

 • Andreea
  octombrie 26, 2017

  Urmaresc de ceva vreme blogul tau si cumva ma regasesc printre multe articole si descrieri.
  Mi-ar placea sa am ocazia sa te cunosc mai bine, sa vorbesc cu tine.
  Hai sa mergem impreuna la teatru!
  Keep up the good work! Respect.

  • Dunia
   octombrie 26, 2017

   Andreea, mulțumesc de comentariu. Dacă îmi urmărești blogul, sunt absolut convinsă că până la urmă o să mergem împreună la teatru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
15 + 9 =