6 Comments
 • ily
  decembrie 14, 2012

  Mai ales homofobia fata de un cuplu de barbati in combinatie cu fetisul pentru un cuplu de femei cred ca semnaleaza un caracter foarte imatur..

  • dunia
   decembrie 14, 2012

   Imatur, needucat si lipsit de spiritualitate. Am zis-o.

 • melciu
  decembrie 14, 2012

  Stiu ca esti serioasa in ceea ce spui dar nu-mi pot abtine: cine respinge fara fara furie sau dispret nu este vizat de categorisirea ta?
  Si ce e rau in refulare ca principiu?

  • dunia
   decembrie 14, 2012

   Mihai, furia este cu semnul intrebarii, dispretul mai putin. Nu e rea refularea, dar e sanatoasa defularea, de aceea eu sustin discutiile in contradictoriu ca sa nu zic certurile, ar fi prea laic.

 • melciu
  decembrie 14, 2012

  a, nimeni nu e un fan mai mare decat mine al dezbaterilor de dragul dezbaterilor, stai linistita. tocmai de aceea nu vreau sa fiu solidar cu tine in opinii legate de homofobie.
  nu sustin partea exagerata, violenta, a convingerii homofobe dar sustin hotarat dreptul la opinie a fiecaruia. doar pentru ca pe mine nu ma deranjeaza un om cu orientari sexuale diferite de ale mele, nu inseamna ca eu sunt mai cu mot decat cel care nu inghite gay pride parade-ul. este dreptul lui sa simta ce simte si de ce nu si sa spuna ce simte, atat timp cat o face intr-o maniera pasnica. adica de ce nu are dreptul la opinie negativa? asta nu e discriminare? libertatea este dreptul fiecaruia atat timp cat nu intra in conflict cu libertatea celorlalti.
  cred ca subiectele sensibile legate de orice fel de minoritati sau categorii „oprimate” tind sa beneficieze de o atentie exagerata si partinitoare.
  si pentru ca tu ti-ai exprimat opinia, tin sa o scriu si eu pe a mea. nu este nici de sustinere, nici de toleranta, nici de repulsie. cam pe cat ii intereseaza pe ei preferintele mele sexuale ma intereseaza si pe mine ale lor. ca sa nu dau nastere la interpretari: pe mine nu ma intereseaza deloc! 🙂

  • dunia
   decembrie 14, 2012

   Mie homosexualitatea nu mi se pare un subiect delicat, homosexualitatea a existat dintotdeauna in lume. De-a lungul timpului, s-a schimbat doar prezentarea. In Evul Mediu subliniindu-se atat latura pacatoasa a omului, evident ca preferintele sexuale intre acelasi gen au devenit o tinta a fetelor bisericesti.
   Si ajung la furie. Da, fiecare simte pe masura sufletului si a inteligentei, dispret, repulsie, foarte bine, dar furia care te impinge la violenta?
   Tu zici de maniera pasnica, dar stim bine ca exista oameni care se manifesta violent. De ce?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
24 + 9 =