Oamenii citesc

La începutul acestei luni am început o dimineață altfel pe blog. Scriu aceste câteva rânduri pentru a-mi exprima mulțumirea și bucuria.
Toate cărțile și-au găsit acum locul în casa și în sufletul cuiva. Oamenii citesc, asta constituie o imensă bucurie.
Unele cărți deja au ajuns, altele urmează să fie livrate. Mi-ar plăcea foarte mult ca fiecare să revină pe blog cu câteva cuvinte despre carte, dar probabil cer mult.
Totuși, îndrăznesc, cine dorește și găsește puțin timp pentru a mâzgăli ceva despre carte, eu aici aștept. Din toate colțurile țării, am livrat și la Tulcea chiar, putem să organizăm aici un blog cafenea.
În meniu să fie impresii, păreri, poate chiar senzații.

Eu aștept.

2 Comments
 • Carmen L
  octombrie 15, 2013

  Am rasfoit doar Oamenii de porumb; abia am primit-o si am deja alte volume incepute. Insa am oricum obiceiul de a citi mai multe carti in acelasi timp si n-o sa renunt la el. Abia astept sa vad ce legaturi o sa creeze mintea mea intre Matei Visniec(cu o carte superba), Elif Shafak, Saramago si cartea lui Asturias.

  La prima vedere, mi s-a parut o carte nu tocmai usor de citit; probabil nici usor de descifrat. In orice caz, promit sa las aici cateva impresii, indiferent daca o voi deslusi sau nu, ori daca va rezona sau nu va rezona cu preferintele si nevoile mele, de cititoare impatimita…si cat de se poate de amatoare.

  Ideea unui blog cafenea m-a incantat dincolo de cuvinte!

  • dunia
   octombrie 16, 2013

   Carmen, aștept cu nerăbdare, dar cu răbdare în același timp.

   Să știi că și mie mi-a licărit ca un bec ideea unui blog cafenea. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Solve : *
15 − 13 =